follow Catalog firme » Chimice » Detergenti » Sapun lichid » Judetul VALCEA
  home     Sapun lichid   Judetul VALCEA

Sapun lichid Valcea

Obtineti cel mai bun pret pentru sapun lichid completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
sapun lichid, sapun lichid valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Sc adichim srl produce si comercializeaza o gama vasta de produse chimice precum: soda caustica fulgi, soda caustica bloc, hipoclorit de sodium, lesie soda in concetratie 100%, acid clorhidric de sinteza, fosfat trisodic, detergent vrac, soda calcinata, apa oxigenta, clorura de var, silicat de sodiu sb, sapun pasta, formol, silicat de sodiu sd, sulfat de aluminiu, acid azotic, detergent gel pt pardoseli, sapun..
0745 *** ***Click aici!
sapun lichid de maini, sapun lichid
Sc mary chim srl, infiintata in anul 1993, avand sediul in rm.valcea, avand activitatea principala" productie sapunuri si detergenti", cod caen 2451.3, ofera spre comercializare la preturi de producator, o gama diversificata de produse de curatenie cum ar fi:sapun rufe, sapun lichid de maini, detergent praf manual, detergent automat, detergent lichid de vase, universal, solutie degresare aragaz, solutie de spalat geamuri, detartrant, detergent..
0744 *** ***Click aici!

BOGMAR SRL

  Actualizat (azi)
sapun lichid (RAMNICU VALCEA, VALCEA)
Creativitatea si inovatia in prezentarea produselor noastre, promptitudinea si rapiditatea in livrarea comenzilor, colaborarea la inalte standarde profesionale cu partenerii nostrii sunt principalele strategii de dezvoltare pe care compania le aplica. Politica prezenta si viitoare a firmei este indreptata spre satisfacerea optima a nevoilor clientilor, prin seriozitate, promptitudine si responsabilitate. Suntem gata sa ne adaptam tuturor cerintelor dumneavoastra si pentru orice livrare acordam termene..
0745 *** ***Click aici!
sapun lichid valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Producator de sapunuri solide, detergenti lichizi, sapun hotelier, sapun lichid. gama produse meroli:detergent vase, detergent universal, detergent spalari grele, sapun lichid, sapun hotelier, sapun de rufe, pasta sapun, sapun toaleta. produsele noastre sunt insotite de certificate de conformitate, buletine de analiza, emise de un important centru de analiza din romania, sunt avizate de catre ministerul sanatatii si au un innalt grad de calitate...
0350 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie